DC web radio , Global radio

DC web radio , Global radio

Loud and proud

TECH


Ειδήσεις, powered by iNews

Wham - Last Christmas (remix DMC)

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013
Read more ...

DC WEB RADIO AIRPLAY NOVEMBER 2013

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013
DC WEB RADIO AIRPLAY NOVEMBER 2013

01. Bob Sinclar - Cinderella
02.One Direction - Story Of My Life
03. Cosmic Gate - So Get Up (Extended Mix)
04. Lilly Allen - Somewhere Only We Know
05. Omnia - Immersion 
06. Martin Garrix - Animals
07. Eminem Feat Rihanna - The Monster (Explicit Edit)
08. Justin Timberlake - Suit & Tie (DJ Meme Tuxedo mix)
09. Lady Gaga Feat R Kelly - Do What U Want
10.Wilkinson - Afterglow
11. Rudimental feat Emeli Sande - Free


DC WEB RADIO AIRPLAY NOVEMBER 2013 (GR)

01.Γιάννης Μίχος Ft.Alex Angelousis - Χρυσόσκονη
02.Παντελίδης Ft Axtipitos Mc - Γίνεται (Dj Smastoras Remix )
03.Emigre – Στο Τέρμα
04. Μελίνα Ασλανίδου ,Αντώνης Ρέμος - Τετάρτη βράδυ
05.Ταραξίας feat. Georgina – Όλα αλλάζουν
06.Παντελιδης - Ειχα καποτε μια αγαπη  (DJ Kost@s Remix)
07.Bases - Ένα ψέμα
08.Νίνο - Σμπαράλια
09.Rec -Πετάω Ψηλά  (Freaky Fortune Remix)
10.Destino - Αναπνέω μα δεν ζω









Read more ...

Ανδριάνα Μπάμπαλη - Τα Δαχτυλίδια | Andriana Babali - Ta daxtilidia

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013
Λίγους μήνες μετά τα «Πέντε Βήματα» η Ανδριάνα Μπάμπαλη μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Τα Δαχτυλίδια». Πρόκειται για μια μελαγχολική, επιβλητική μπαλάντα ντυμένη μοναδικά με την ερμηνεία της Ανδριάνας. Τη μουσική υπογράφει η ίδια, ενώ τους στίχους οΝίκος Μωραΐτης.

Read more ...

Μαρίνα Σάτι, Tareq - Αργοσβήνεις μόνη

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013
Η Μαρίνα Σάτι επιστρέφει σε συνεργασία με τον Tareq και το τραγούδι “Αργοσβήνεις μόνη”.
Την είχαμε γνωρίσει με το τραγούδι “Μια φορά” σε pop ρυθμούς και τώρα επιστρέφει άκρως ανανεωμένη, με ένα τραγούδι- διασκευή του Βασίλη Τσιτσάνη.
Η Μαρίνα Σάτι, παρέα με τον Τareq συμμετέχουν στο project της M music, το «Retropolis II», που περιλαμβάνει 11 «πειραγμένες» εκδοχές αγαπημένων τραγουδιών του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη και του Απόστολου Καλδάρα.
Παρέα με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες, η Μαρίνα Σάτι και ο Τareq ερμηνεύουν το “Αργοσβήνεις μόνη”, ενώ το τραγούδι απέκτησε και εικόνα. Τη διασκευή και ενορχήστρωση υπογράφει ο Tareq.
Απολαύστε τους:




Read more ...

Μελίνα Ασλανίδου: “Η μουσική είναι όνειρο ζωής”

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013
Η Μελίνα Ασλανίδου μιλάει για αυτό που αγαπάει περισσότερο… τη μουσική.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η Μελίνα Ασλανίδου ανοίγει την καρδιά της και αναφέρεται στην αγάπη της για τη μουσική.
Δηλώνει πως «Η μουσική είναι όνειρο ζωής, δεν είναι απλώς ένας δρόμος που με κάνει να ξεφεύγω από κάτι. Όμως με έναν μαγικό τρόπο συνοδεύει όλες μου τις στιγμές», ενώ συμπληρώνει πως συμφωνεί με αυτούς που υποστηρίζουν ότι η πορεία ενός καλλιτέχνη κρύβει μια μοναχικότητα: «Είναι αλήθεια πως ο δρόμος του καλλιτέχνη είναι μοναχικός αλλά ευτυχώς για μένα έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και αγαπώ, τους στέκομαι και μου στέκονται. Έχω επίσης την οικογένεια μου, τους φίλους μου και το κοινό μου».

Read more ...

Ο Εμινεμ είναι ο μεγάλος νικητής στα πρώτα μουσικά βραβεία του YouTube

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013
Τα πρώτα μουσικά βραβεία της ιστοσελίδας Youtube, με τίτλο YouTube Music Awards, απονεμήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στη διάρκεια μιας λαμπερής τελετής που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Pier 36 της Νέας Υόρκης. Μεγάλος νικητής ήταν ο αμφιλεγόμενος ράπερ Eminem ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του καλλιτέχνη της χρονιάς. 

Καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς ανακηρύχθηκε το τραγούδι με τίτλο «I Got a Boy» του δημοφιλούς στο χώρο του διαδικτύου νεανικού γυναικείου νοτιοκορεάτικου συγκροτήματος New Generation.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα επικράτησε μεταξύ πολλών γνωστών ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Miley Cyrus , ο Justin Bieber, η Lady Gaga, το συγκρότημα One Direction και ο επίσης νοτιοκορεάτης ράπερ Psy. Στην τραγουδίστρια Taylor Swift απονεμήθηκε το βραβείο «φαινόμενο YouTube» για το βίντεο «I Knew You Were Trouble».

Η τελετή που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας Youtube δεν είχε όμως την αναμενόμενη επιτυχία καθώς δεν κέντρισε το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών οι οποίοι παραπονέθηκαν για διακοπές στο live webcast του Youtube. Οι νικητές των συγκεκριμένων νεοσύστατων μουσικών βραβείων αναδεικνύονται αποκλειστικά και μόνο από το κοινό μέσω του Facebook, του Twitter ή του Google.

Συνολικά βραβεύτηκαν έξι κατηγορίες, μεταξύ των οποίων το καλύτερο βίντεο της χρονιάς, ο καλύτερος καλλιτέχνης της χρονιάς, η καλύτερη ανάκτηση βίντεο, το YouTube φαινόμενο, ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης και η καινοτομία της χρονιάς. 

Το βραβείο για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη δόθηκε στους Macklemore και Ryan Lewis, των οποίων το βίντεο με προϋπολογισμό 3.700 ευρώ ανέβηκε στο YouTube και έγινε μεγάλη επιτυχία. Με τα συγκεκριμένα βραβεία το YouTube επιχειρεί να κατακτήσει τη θέση που κατέχει το MTV, το τηλεοπτικό κανάλι που συνοδεύει τα βίντεο κλιπ από τις αρχές της δεκαετίας του '80.

Τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Σπάικ Τζόνζι, δημιουργός μεταξύ άλλων της ταινίας «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», ενώ την παρουσίαση έκανε ο ηθοποιός Τζέισον Σβάρτσμαν.
Read more ...

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 πιο σέξι άνδρας της χρονιάς

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013
Ο Ανταμ Λιβάιν παίρνει τη σκυτάλη από τον ηθοποιό Τσάνιγκ Τέιτουμ και ανακηρύσσεται «ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας» για το 2013 από το περιοδικό «People». Ο 34χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος Maroon 5 και κριτής στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου «The Voice» εφέτος αρραβωνιάστηκε με το μοντέλο της Victoria's Secret Μπεϊχάτι Πρίνσλο. Σε συνεντεύξεις του έχει περιγράψει τον εαυτό του ως «σπασίκλα» στο σχολείο, χωρίς όμως να έχει προβλήματα με τα κορίτσια. Προηγούμενοι κάτοχοι του τίτλου του «πιο σέξι εν ζωή άνδρα» είναι, μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί Μπράντλεϊ Κούπερ, Ράιαν Ρέινολντς, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνι.
http://nstatic.tanea.gr/16766757_2013_11_20T051001Z_885525069_GM1E9BK10F501_RTRMADP_3_PEOPLE_ADAMLEVINE.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTMlMmYxMSUyZjIxJTJmMTY3NjY3NTdfMjAxMy0xMS0yMHQwNTEwMDF6Xzg4NTUyNTA2OV9nbTFlOWJrMTBmNTAxX3J0cm1hZHBfM19wZW9wbGUtYWRhbWxldmluZS5qcGcmdz02NjAmaD0zNzYmc3Q9dHJ1ZSZiZz0xNjc3NzIxNSZjcj10cnVlJmF0PTQ%3d
Read more ...

Άρπαξε το μικρόφωνο σε φιλανθρωπική εκδήλωσε όπου έπαιζε ο Nile Rodgers Μεθυσμένος ο Bono τραγουδάει το «Get Lucky» Περισσότερα: Μεθυσμένος ο Bono τραγουδάει το «Get Lucky» (video) |

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013
Κάτι τέτοια για τον Bono είναι σαφώς πανεύκολα επικοινωνιακά παιχνίδια, είτε πρόκειται για την αυτοπροβολή του είτε για τις (ειλικρινείς) προσπάθειες να σπάσει ο πάγος σε εκδηλώσεις, που ενίοτε πάσχουν από υπερβάλλοντα καθωσπρεπισμό.
Σε δεξίωση λοιπόν τις προάλλες, που σηματοδότησε το τέλος της καμπάνιας για το AIDS και κατάφερε να μαζέψει 12 εκατομμύρια δολάρια από επωνύμους της Νέας Υόρκης και όχι μόνο, ο Bono έσπασε τον πάγο χρησιμοποιώντας τη βοήθεια ενός διασήμου, που φέτος ήρθε στο προσκήνιο και πάλι εξαιτίας του φονικότατου single που (συν)συνέθεσε.
Ο λόγος για τον πολύ Nile Rodgers, που ενώ έπαιζε live με τους περίφημους Chic, δέχθηκε την επίσκεψη επί σκηνής του Bono, που ήταν ελαφρώς μεθυσμένος, μαζί με τον Edge στα μετόπισθεν, και το μικρόφωνο κατελήφθη για την εκτέλεση του προαναφερθέντος single. «Get Lucky» φυσικά, αν και είναι φανερό ότι ο Bono δεν γνωρίζει πλήρως τους στίχους…


Read more ...

DC WEB RADIO

DC WEB RADIO , DC RADIO , WEB RADIO , GREECE , TOP 40 , LIVE RADIO , DCWEBRADIO , LIVE , LIVE STREAMING , ZONTANA RADIOFONO , ZWNTANA RADIO , RADIO INTERNET KALYTERO , AKOUSTE ZONTANA , INTERNETIKO RADIO , INTERNETIKO RADIOFONO

Συνολικές προβολές σελίδας

Status : online
-----------------
In case of listening problems refresh your page.

lucky???

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Αστρα

STOIXIMA